W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
kto bramkarzem kadry?
Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad
z tego co pamiętam to wybronił tam strzały z bliska, więc trudno uznać to za grę na przedpolu i wychodzenie do dobrych piłek. to raz. a dwa - podałeś jeden przykład sprzed 7 miesięcy. faktycznie na dziś jest debeściak. dla równowagi mogę podać przykład niedawnego meczu z Fulham, kiedy puścił 4 gole. no, ale przecież Boruc jest w dołku, bo puszcza w wygranych meczach...
hehe następny zatruty slepą miłością
Zle pamiętasz zeszłoroczną wiosnę. Z Man Utd Kuszczak sytuacji do obrony miał sporo, przeróznych. To, że puścił 4 z Fulham naturalnie po części obciaża jego konto. Tylko zwróć uwagę, że to było Fulham, a nie Dunfermline czy Dundee United.
Skoro wyczyn na Old Trafford nie pasuje to podaję kolejny przykład do zapamiętania- ostatni mecz z Charlton na the Valley EDIT i (zapomniałem) z Wigan na JJB stadium,
Zresztą, czym jest to Old Trafford w prównaniu z Celtic Park vel Parkhead ?:)
Wy go, k..a, chyba naprawde kochacie

Zle pamiętasz zeszłoroczną wiosnę. Z Man Utd Kuszczak sytuacji do obrony miał sporo, przeróznych. To, że puścił 4 z Fulham naturalnie po części obciaża jego konto. Tylko zwróć uwagę, że to było Fulham, a nie Dunfermline czy Dundee United.
Skoro wyczyn na Old Trafford nie pasuje to podaję kolejny przykład do zapamiętania- ostatni mecz z Charlton na the Valley EDIT i (zapomniałem) z Wigan na JJB stadium,
Zresztą, czym jest to Old Trafford w prównaniu z Celtic Park vel Parkhead ?:)
Wy go, k..a, chyba naprawde kochacie

Patrz kika postów wcześniej. Nie neguję tego. To ty chciałeś w końcu 3 przykłady. Nie wiem po co 3 i czemu akurat 3 ...anzelm pisze:no jeśli wspominasz o Old Trafford to przypomnij sobie pewien październikowy mecz na tymże stadionie, gdzie strzelali napastnicy lepsi niż Ci z Wigan czy Charltonu
Tak, tylko,ze wy jakoś...inaczejanzelm pisze:PS tak, kochamy. tak jak Wy Olisadebe czy kogo tam uważasz za prawdziwego Polonistę

Widzisz, Anzelmie, nasza miłość ma w sobie trochę krytycyzmu. Gdy Oli coś spierdzieli, to mówimy, że spierdzielił i nie doszukujemy się za wszelką cenę cech pozytywnych. Gdy zrobi coś dobrze to się cieszymy i go chwalimy. A według waszej miłości, jakby Boruc zesrał się na środku boiska, to byście powiedzieli, ze to najładniejsza kupa na świecie. I chyba te nasze umiłowania tym się różnią.
Obawiam się, że chodzi bardziej o to, by znaleźć jakiegokolwiek bramkarza, który może zostać nr 1, byleby tylko nie był nim ten wstrętny legionista Boruc (ach, gdyby on jeszcze Legię olał, ale on ma czelność być jej kibicem i jeszcze 1000 piw stawiać), mimo, że gra w dobrym klubie, chwalą go tam i w reprezentacji też nie kaszani.
Twoje obawy są niesłuszneanzelm pisze:Obawiam się, że chodzi bardziej o to, by znaleźć jakiegokolwiek bramkarza, który może zostać nr 1, byleby tylko nie był nim ten wstrętny legionista Boruc (ach, gdyby on jeszcze Legię olał, ale on ma czelność być jej kibicem i jeszcze 1000 piw stawiać), mimo, że gra w dobrym klubie, chwalą go tam i w reprezentacji też nie kaszani.

Koniec dyskusji z mojej strony (rychło w czas). Nie ma sensu

-
- (P)ierwsza Drużyna
-
ogolnie to nasza reprezentacja jeszcze cokolwiek gra dopoki nie straci bramki, jak pierwsi strzelimy to jest dobrze bo rywal musi atakowa a my gramy to co najlepiej od pokolen nam wychodzi czyli kontry, gorzej jest jak pierwsi stracimy co pokazal dzisiejszy mecz. Boruc beznadziejne wyjscie i fatalne wypiastkowanie pilki i bramka gotowa
bardzo madre slowaJacek Bak pisze: Przy straconej bramce błąd popełnił Artur Boruc
Piłka jest grą zespołową i każdy błąd kładzie cień na cały zespół. Szkoda, bo mamy naprawdę dobrych dwóch, trzech bramkarzy i wydaje mi się, że trener powinien jak najszybciej postawić na jednego. Bramkarzowi jest ciężko gdy wchodzi z ławki, nie do końca rozgrzany, a tu jeszcze śnieg pada.
Hehe. No i zupa za słona i wogóle piłka była źle napompowana. Jak to nierozgrzany. Przecież wiedział, że wejdzie w drugiej połowie to chyba się rozgrzewał. Wiadomo, że piłka nożna jest grą zespołową ale pojedyńcze błędy też się liczą. To, że bramkarz sobie wrzuci sam bramkę (Jojko) to też winna jest cała drużyna? To, że zawodnik strzeli karnego niewiadomo gdzie (A. Bąk) to też jest winna cała drużyna? Drużyna jest winna temu, że niestrzeliliśmy żadnej bramki.South pisze:bardzo madre slowaJacek Bak pisze: Przy straconej bramce błąd popełnił Artur Boruc
Piłka jest grą zespołową i każdy błąd kładzie cień na cały zespół. Szkoda, bo mamy naprawdę dobrych dwóch, trzech bramkarzy i wydaje mi się, że trener powinien jak najszybciej postawić na jednego. Bramkarzowi jest ciężko gdy wchodzi z ławki, nie do końca rozgrzany, a tu jeszcze śnieg pada.
Była to typowa wrzutka w pole karne, jakich w meczu jest kilka. Wina obrońców by była, gdyby niepilnowany zawodnik USA strzelił bramkę i Boruc by nie miał żadnych szans. Ale bramkę spowodowała niepewna interwencja Boruca.
-
Wczorajszą wpadką przekreślił sobie szansę na numer pierwszy w reprezentacji.Ulryk_von_Jungingen pisze:Boruc dał dupska i tyle i nie ma co go bronić jakimś nierozgrzaniem. Mam nadzieję ze wyciągnie wnioski z tej "interwnecji"
Janas nie zaufa graczowi któremu przytrafiąją się takie wpadki. Na mundialu będzie najważniejsza obrona.
-
- (P)ierwsza Drużyna
Przeciez Boruc w kazdym meczu Celiticu popelnia taki blad jak ostatnio
Tyle ze tam ma napastnikow ktorzy zmarza jego plame. Na przedpolu jest poprostu tragiczny.
Jeszcze pol roku temu wydawal sie wspinac na szczyt, teraz mysle ze siadzie niedlugo na lawie Celticu. Mimo ze jest to ze szkoda dla naszej kadry zycze mu tego serdecznie. Tomek Kuszczak da rade:)
Tyle ze tam ma napastnikow ktorzy zmarza jego plame. Na przedpolu jest poprostu tragiczny.
Jeszcze pol roku temu wydawal sie wspinac na szczyt, teraz mysle ze siadzie niedlugo na lawie Celticu. Mimo ze jest to ze szkoda dla naszej kadry zycze mu tego serdecznie. Tomek Kuszczak da rade:)
-
Mi sie wydaj e ze Dudek to numer jeden. Doswiadczenie jest jego najwieksza zaleta i coraz rzadziej popelnia bledy ktore go kompromituja... Na kuszczaka jeszcze nadejdzie czas bo chyba chlopak by sie denerwowal przez co gorzej wychodzilo by mu bronienie. Za 4 lata to on bedzie numer jeden a teraz niech sie uczy dalej bramkarskiego rzemiosla.
Dudek lub Kuszczak...polonista w czapce pepsi pisze:Mi sie wydaj e ze Dudek to numer jeden. Doswiadczenie jest jego najwieksza zaleta i coraz rzadziej popelnia bledy ktore go kompromituja... Na kuszczaka jeszcze nadejdzie czas bo chyba chlopak by sie denerwowal przez co gorzej wychodzilo by mu bronienie. Za 4 lata to on bedzie numer jeden a teraz niech sie uczy dalej bramkarskiego rzemiosla.
Boruc bez ambicji - nie ma rywalizacji o miejsce pierwszego w Celtiku i stad spadek formy...
Dudek miło zaskoczył...
Kuszczak - zgadzam się z jego wypowiedzią w SE i zdenerwowaniem wynikajacym grą w reprezentacji tylko przeciw amatorom Kaiserslautern!
-
- Kontakt: