W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Turniej noworoczny w Białymstoku

Wszystko co związane ze sportem w Polsce i na świecie, a co nie dotyczy Polonii

Moderatorzy: Bzyczek, Lechislaw, Vlad

SKJ

Turniej noworoczny w Białymstoku

Post autor: SKJ » czw gru 30, 2004 20:59

Właśnie kończy się transmisja w polsacie sport turnieju noworocznegoz udziałem gwiazd polskiej i nie tylko ligi.

Brali w niej udział byli i obecni piłkarze Polonii! I tak w drużynie "Liga Polska" grał DD, Jarosiewicz oraz były gracz Dziewicki. W ekipie tej bronił Majdan, a poza tym grał Skrzypek
Grała także drużyna o nazwie "Black power", a najlepszym graczem tej drużyny był Benek Imeh(strzelec kilku goli). Drużyna ta składała się z graczy czarnoskórych, a jednym z jej filarów był nie kto inny jak Stasiek Udenkwor :shock: :shock: , który moim zdaniem nie wyróżnił się niczym :D . Grały także ekipy w składach których nie zabrakło gwiazd( Frankowski, Citko i wiele innych). Do finału dostały się ekipy Jagielloni(2 liga) oraz Eskadra w składzie której grały "gorące kubki" Świerczewski P, Iwan,a także Szamotulski,Reiss, M Świerczewski,Podbrożny, Ledwoń. Finał obfitował w brutalne zagrania Świra i Ledwonia :shock: :shock: oraz ciągłych nerwów Szamo :twisted: , który po stracie gola mało co nie kopnął w dupę kolegi z drużyny :shock: . I tak z miłej naprawdę atmosfery zrobiło się nerwowo na trybunach, a Świr mało co nie dostał po ryju od kiboli. Mecz skończył się remisem 2-2 po golu Reissa w ostatnich sekundach meczu(skądś mi to przypomina :? :evil: ). Na karne wygrał Iwan i s-ka. Przerywnikiem był mecz kibiców Wisły i Jagi wygrany przez Jagę. Swoją drogą to kaleczniaki grały z obydwu stron :twisted:

keeper
Kontakt:

Post autor: keeper » czw gru 30, 2004 22:49

Ja też oglądałem ten turniej...

Zaskoczyla mnie dobra postawa Benka, nie tylko wyróżniał się na tle Nigeryjczykow ale na tle wszystkich zawodników :shock: . Dżwigała kilka razy nieźle strzelal ale bramki nie zdobyl , Jarosiewicz jedna brameczka , calkiem ładna o ile dobrze pamietam w okienko . Stasiek do bani... Niby Borek mowil ze w lidze Azerbejdżanu strzelil 10 bramek w 13 meczach :shock: ale teraz nic nie pokazal Final byl najfajniejszy. Niby wszyscy deklarowali ze towarzyski turniej , ze zabawa a kosili sie nawzajem rowno :twisted: . Szkoda ze Swir nie dostal po ryju :cry: , tamten gościu byl niczego sobie - tak na oko - dwa na dwa w barach :lol:
Zgadzam sie z KJUSem ze straszne drewniaki graly wsrod kibicow Jagi i Wisły . Żal bylo patrzeć... :twisted:

Luke

Post autor: Luke » pt gru 31, 2004 16:45

No to ustalcie zeznania panowie, Benek sie wyroznial czy nie???? Moze inny turniej ogladaliscie :)

Bzyczek
IFC POLONI@
Kontakt:

Re: Turniej noworoczny w Białymstoku

Post autor: Bzyczek » pt gru 31, 2004 17:39

KJUS pisze: Grała także drużyna o nazwie "Black power", a najlepszym graczem tej drużyny był Benek Imeh(strzelec kilku goli).
keeper pisze: Zaskoczyla mnie dobra postawa Benka, nie tylko wyróżniał się na tle Nigeryjczykow ale na tle wszystkich zawodników .
Luke: Nie za wczesnie zaczales pic? :lol: Do zabawy sylwestrowej jeszcze troche czasu zostalo :P

ODPOWIEDZ