To, co mogę napisać teraz to to, że zatypowało 76 osób, a 24 osoby ustrzeliły po jednym punkcie za mecz Polonii z Dyskobolią. Gratuluję i cieszę się, że wróciliście do zabawy oraz że dołączyły nowe osoby. Czuję się nieco jak matka stadka

Buziaki
Moderator: Soopie
Szefowo ale jakaś premia na inaugurację to byłby ładny gest...Najlepiej dla tego który był wyniku najbliższyaspiryna pisze:No i te pokiełbaszone terminy trochę mi dezorganizują podsumowania kolejek. Podsumowanie za czternastą będzie możliwe po piętnastej
To, co mogę napisać teraz to to, że zatypowało 76 osób, a 24 osoby ustrzeliły po jednym punkcie za mecz Polonii z Dyskobolią. (...)
Znaczy ten teges... jestem jakby w dość dziwacznej pozycji (:D)Parazauroloff pisze:Szefowo ale jakaś premia na inaugurację to byłby ładny gest...Najlepiej dla tego który był wyniku najbliższy
Moja propozycja, aby w podobny sposób uchonorować lidera klasyfikacji ogólnej np. zamiast pucharu - szal z napisem lider lub coś podobnegoaspiryna pisze: 4. Jako dodatakową nagrodę ufundowano pięknego groszka-emotka pod avatar:
Typer lub Typerka danej kolejki będą otrzymywać tę słodycz z automatu na czas trwania ich gwiazdowania. Rzecz jasna to nie przymus, jeśli ktoś sobie nie będzie życzył odznaczenia - proszę o informację i ściągniemy groszka.