Aleście bałaganu narobili...

Oczywizda juże wszystko pod kontrol wzięte. Co prawda jeszcze nie ma klucza do szafy z pucharami, ale jak już wrócę w pełni, bo wróciłam cząstkowo dopiero, to się klucz znajdzie.
Jest tak- faktycznie ktoś wziął i chciał mi dobrze zrobić, jeno przedwcześnie zakończył... Luzik. Uwzględniam rzecz jasna wszystkie dotypowania zarówno do pierwszej, jak i drugiej kolejki. Także biorę do serca i arkusza kalkulacyjnego typy na trzecią kolejkę, które zostawiliście przedwyjazdowo.
Mogę być w sieci mocno w kratkę, więc zawieszam trzecią kolejkę dla wyjazdowiczów ewentualnych. Do administratorów podstrony z wynikami wysyłam rzeczone wyniki po drugiej kolejce. Zamieszczą- będą. Parazauroloff, dziękuję za pomoc, Adeki- za miłe słowa.
Tymczasem:
1. W pierwszej kolejce zatypowało 55 osób.
2. Typerem pierwszej kolejki został Pablo, zdobywając 7 punktów. Gratuluję i ściskam jak harcerkę od ciasteczek.
3. W drugiej kolejce, zgodnie z tradycją świecką, podbiliście frekwencję i zagłosowały 72 osoby.
4. Typerem drugiej kolejki został norbi, zdobywając 5 punktów . Gratuluję, wylewnie ściskam.