W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
26 KOLEJKA
Moderator: Soopie
Podsumowanie:
1. Zatypowały 54 osoby
2. 1,9 punkta na łebka
3. Typerami kolejki, zdobywając po 6 punktów, zostali Paw3l3k i qrczak - serdeczne uściski.

Gratuluję ostatniego typowania rundy.
1. Zatypowały 54 osoby
2. 1,9 punkta na łebka
3. Typerami kolejki, zdobywając po 6 punktów, zostali Paw3l3k i qrczak - serdeczne uściski.

Gratuluję ostatniego typowania rundy.
Ostatnio zmieniony sob cze 12, 2004 21:54 przez aspiryna, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprostowanie:
Aleście cięci na moje liczenie...
Proszę uważniej czytać, choć dziękuję za kontrolę, nikt nie jest nieomylny, też się mogę rypnąć.
26. kolejka to nie tylko te trzy mecze, ale także rozegrany awansem mecz Odry.
Typerem kolejki, jak już pisałam, zostaje się za całą typowaną kolejkę, tj. 4 mecze.
W związku z powyższym qrczak też jest typerem ostatniej kolejki, ponieważ Odrę-Wisłę wytypował za 3 punkty.
Aleście cięci na moje liczenie...
Proszę uważniej czytać, choć dziękuję za kontrolę, nikt nie jest nieomylny, też się mogę rypnąć.
26. kolejka to nie tylko te trzy mecze, ale także rozegrany awansem mecz Odry.
Typerem kolejki, jak już pisałam, zostaje się za całą typowaną kolejkę, tj. 4 mecze.
W związku z powyższym qrczak też jest typerem ostatniej kolejki, ponieważ Odrę-Wisłę wytypował za 3 punkty.