Tu możesz obstawiać wyniki kolejnych spotkań Polonii
Moderator: Soopie
-
Kleszcz
- Wielka Polonia
Już posżła kasa. Rogala zapłacił Gondorowi i ten wstrzymał wyjazd piłkarzy. Co za qutas. Nie lubię Pogoni ale to co z nią ten fajans zrobił przed ostatnim meczem to jest draństwo. Z tego co wiem (od szwagra ze Szczecina) kibice zbierali kasę od 9,30 i załatwiali na własną rekę przejazd dla zawodników, a ten niedorobiony ch... wykręcił wszystkich.
Obstawianie wyniku Garbarnia - Górnik inaczej niz porazka gospodarzy jest błędem (według mnie). Podejrzewam, że już się Rogala dogadał z Koźminskim. Ruch zawsze kupuje meczy w końcówce sezonu. Dlatego ich, qurwa, nie lubię.

-
Jerrygo MAG
-
Kontakt:
autor: Jerrygo MAG » pn cze 02, 2003 19:35
Kleszcz pisze:Już posżła kasa. Rogala zapłacił Gondorowi i ten wstrzymał wyjazd piłkarzy. Co za qutas. Nie lubię Pogoni ale to co z nią ten fajans zrobił przed ostatnim meczem to jest draństwo. Z tego co wiem (od szwagra ze Szczecina) kibice zbierali kasę od 9,30 i załatwiali na własną rekę przejazd dla zawodników, a ten niedorobiony ch... wykręcił wszystkich.
Obstawianie wyniku Garbarnia - Górnik inaczej niz porazka gospodarzy jest błędem (według mnie). Podejrzewam, że już się Rogala dogadał z Koźminskim. Ruch zawsze kupuje meczy w końcówce sezonu. Dlatego ich, qurwa, nie lubię.

Powiem tylko tyle
"żałosny populista z Ciebie" złapałeś kogoś za reke ze tak piszesz. Kurcze jak mnie tacy goscie rozluzniaja, wszedzie szukaja jakiejs sensacji. A moze bedzie tak ze wygra sportowy duch rywalizacji, wszak to kiedys Ruch uratowal Gornik przed spadkiem. Jak nie masz 100% dowodow to lepiej takich rzeczy nie pisz.

-
Kleszcz
- Wielka Polonia
O matko jaki święty sie trafił. Qurde całkiem jak Tartuffe. Tacy to dopiero rozluźniają

-
Jerrygo MAG
-
Kontakt:
autor: Jerrygo MAG » śr cze 04, 2003 7:34
Kleszcz pisze:Już posżła kasa. Rogala zapłacił Gondorowi i ten wstrzymał wyjazd piłkarzy. Co za qutas. Nie lubię Pogoni ale to co z nią ten fajans zrobił przed ostatnim meczem to jest draństwo. Z tego co wiem (od szwagra ze Szczecina) kibice zbierali kasę od 9,30 i załatwiali na własną rekę przejazd dla zawodników, a ten niedorobiony ch... wykręcił wszystkich.

Chyba Kleszczu miales jednak zle informacje. Albo inaczej, jak jjuz wsponialem nie siej zametu informacjami wyssanymi z palca. Ale to dobrze, moze pojdziesz w koncu po rozum do glowy i nim cos napiszesz to pare razy to przecedziesz przez sito.
Wsydz sie Kleszczyku, oj wstydz. Wszak nie spelnilo sie nic co napisales
p.s.
to ile Ruch zaplacil Gornikowi???

-
Kleszcz
- Wielka Polonia
Qurde ale siem zawstydałem