W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Typowanie jedenastki na wiosne
Moderator: Soopie
-
Typowanie jedenastki na wiosne
Marzy mi się taka oto jedenastka:
Kieszek - Kuś,Łukasiewicz,Kaliszan,Szwed - Gołaszewski,Dźwigała,Rocki,Mazurkiewicz - Tarachulski,Nuckowski
Co o tym myślicie
Kieszek - Kuś,Łukasiewicz,Kaliszan,Szwed - Gołaszewski,Dźwigała,Rocki,Mazurkiewicz - Tarachulski,Nuckowski
Co o tym myślicie
Ostatnio zmieniony pt mar 05, 2004 0:08 przez chopin-ksp, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: Typowanie jedenastki na wiosne
moim idealnym polonijnym ustawieniem jestchopin-ksp pisze:Maży mi się taka oto jedenastka:
Co o tym myślicie
Kieszek
Kuś( Szymanek) - Kaliszan - Szwed - Stokowiec ( Michniewicz)
K.Bąk ( Gołaszewski) - Łukasiewicz ( Dźwigała) - Mazurkiewicz - Plewnia
Tarachulski - Socha ( Nuckowski)
jedenastka może wydać się kontrowewrsyjna ale będę bronił jej jak francuzi Paryża w 1940r.
a temat przenieść do działu football
-
Może by tak zrobić na głównej stronie oficjalne głosowanie na jedenastke marzeń oraz grupę rezerwową i wyniki przesłać pod rozwagę sztabowi szkoleniowemu z Krzysztofem Chrobakiem na czele?
Byłby to taki plebiscyt na najpopularniejszych i najlepszych piłkarzy.
Niech poznaja jakie jest zdanie kibiców.
Byłby to taki plebiscyt na najpopularniejszych i najlepszych piłkarzy.
Niech poznaja jakie jest zdanie kibiców.
No to i mój dream team ale ja już jestem mądrzejszy o Sobczaka i możliwe że Sibika...
Kieszek - Kuś Szwed Łukasiewicz Szymanek - Sibik Dźwigała Jarosiewicz Kaliszan Mazurkiewicz - Tarachulski
Ławka: Nowy bramkarz, Michniewicz, Bąk, Cieśla, Gołaszewski, Sobczak
Druga ławka: Sarniak, Smolarow, Stokowiec, Nowakowski, Plewnia, Aleksandrowicz (Kakietek, P. Ekwueme)
Ostatnia ławka (czyt trybuna): Nuckowski
Nawet okazało się że bardzo szeroką kadrę mamy.
Kieszek - Kuś Szwed Łukasiewicz Szymanek - Sibik Dźwigała Jarosiewicz Kaliszan Mazurkiewicz - Tarachulski
Ławka: Nowy bramkarz, Michniewicz, Bąk, Cieśla, Gołaszewski, Sobczak
Druga ławka: Sarniak, Smolarow, Stokowiec, Nowakowski, Plewnia, Aleksandrowicz (Kakietek, P. Ekwueme)
Ostatnia ławka (czyt trybuna): Nuckowski
Nawet okazało się że bardzo szeroką kadrę mamy.
-