+ dla gościa , który zarzucałza tekst : głośniej! przecież oni są , k... , tylko miastem powiatowym !
- dla brzydkich bab napinających się z sektora po prawej od młyna.
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
dobre dupcie były, nieważne skąd, ważne że fajnie wyglądały...+ dla gościa , który zarzucałza tekst : głośniej! przecież oni są , k... , tylko miastem powiatowym !
- dla brzydkich bab napinających się z sektora po prawej od młyna.
Być może miałem czarną bluzę, srebrną kurtkę, i granatową bluzkę, i proponowałem żeby zaśpiewać "to my fani z Warszawy"ALF pisze:Bardzo fajny mecz i pod wzgledem wyniku jak i dopingu![]()
Po raz 1 chyba udalo nam sie przekrzyczec rumonow z wloclawka
Fajnie bylo widziec kibicow pilkarski na meczu kosza i wszczegolnosci podziekowania dla 2 osob ktore podrywaly mlyn do jeszcze wiekszego wysilku
![]()
Ps. Kujek0 chyba stalem kolo ciebie w ostatnim rzedzie mniejwiecej na srodku, rozmawialismy chwile. Dobrze mowie ??
HEHE też tam jestemGoran220V pisze:Dla relaxu zapraszam na stronke Rady, sa dwie ankietki z przymruzeniem oka. Jest tez linka do Galerii, z meczu. Jeden z fotosikow
:
Zgadzam się, że dziewczyny z Wocławka były ładne i ładnie sie poruszały. A te ich szeleczki od baletek na szyje bardzo mi sie spodobały. Z rozpędu na przerwie mało co nie wszedłem do ich szatni za nimiKarolina pisze:Wkurzają mnie trochę komentarze dotyczące cheerleaderek Anwilu, z którymi spotkałam się w komentarzach na różnych stronach internetowych. W większości narzekacie, że nie ma dziewczyn z Questu i zgadzam się, tańczą najlepiej, ale te z Włocławka też nie tańczyły źle!!
deney pisze:kontuzjaKarolina pisze: Po raz pierwszy w tym sezonie. 100% skuteczności wg mnie o czymś świadczy i zastanawiam się, czemu Kamyk tak rzadko wpuszcza go na boisko.
2 mecz dopiero byl w skladzie - wiec wyszedl jak najszybciej mogl...
heh ciekawa jestem jak niektórzy kibice Polonii zareagowaliby w odwrotnej sytuacji - mecz wyjazdowy i Quest "machający całą przerwę do nich"suligus pisze: Tym niemniej jesli przyjeżdżaja na gościnne występy to nie muszą zaraz biegać do "swoich" kibiców i im całą przerwe machać. Jak to miałoby tak wyglądać, to lepiej zorganizować najprostszy konkurs, nawet o medal z kartofla...
hehe na meczu ktoś tak samo porównał anwilek do ... każdy wie do czegotrebor pisze:WIERNY KIBIC ANWILU pisze:My niepokonani z Włocławka wierni fani!!!
Za klub, za ANWILEK pójdziemy aż po życia kres!!!
Bo nasz ANWIL najlepszy w Polsce jest!!!
Anwilekprawie jak...
żenujące są te zdrobnienia