ja nie ogladałem jeszcze meczu koszykówki siedząc na krzesełkach. Zawsze chodzę na balkon i tam jest mało miejsc z których dobrze widać parkiet więc stoję z tyłu lub na schodkach. Tzn, że nie wystarczy liczyc krzesełek.
Ogólnie sala jest kiepska do ogladania meczy :( chociaż wolę ją od AWFu
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Rezerwy upadna ?!?!?!?!?!
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Nie trzeba mnie zapraszać, gdyż chodzę - choć nie na każdy mecz. A jak jestem to zawsze drę się w młynie.deney pisze:"Na koszykowke chodzi na kazdy mecz 1 druzyny ok.2000 ludzi"
^^^^^^^^^^^^ nie wiele sie mylil?
ok, pojemnosc hali jest moze i ok 1.700, ale trybuny za koszami przewaznie sa dosyc puste, na dolnych sektorach dosc pusto... tylko na balkoniku jest ok, bo tam i zasadniczo nizle widac, i taniej, i puchacze...
srednia mamy pewnie lekko ponad tysiac - tysiac dwiescie... wiec naprawde nie mylil sie wiele;)
zapraszmy kaminero na koszykowke, moze wtedy sam sie przekonasz;)

-
czyli d.. na okrągłoTiger pisze: Ale na temat............
e-basket pisze:Polonia II wycofała się z rozgrywek
Wydział Gier i Dyscypliny PZKosz informuje, że wdniu dzisiejszym z rozgrywek 2 ligi męskiej - Grupa A - wycofała się drużyna KS Polonia II Warszawa. W związku z powyższym mecze z udziałem tej drużyny są odwołane i będą weryfikowane jako walkower dla przeciwnika.
![]()
![]()
![]()
![]()

drużyny juz nie ma, a pomysłów brak