W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.

Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325

Rezerwy upadna ?!?!?!?!?!

Wszystkie tematy związane z sekcją koszykówki

Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW

MICHAL KSP

Post autor: MICHAL KSP » pt lut 17, 2006 0:39

ja nie ogladałem jeszcze meczu koszykówki siedząc na krzesełkach. Zawsze chodzę na balkon i tam jest mało miejsc z których dobrze widać parkiet więc stoję z tyłu lub na schodkach. Tzn, że nie wystarczy liczyc krzesełek.
Ogólnie sala jest kiepska do ogladania meczy :( chociaż wolę ją od AWFu

Kaminero
Kontakt:

Post autor: Kaminero » pt lut 17, 2006 11:30

deney pisze:"Na koszykowke chodzi na kazdy mecz 1 druzyny ok.2000 ludzi"
^^^^^^^^^^^^ nie wiele sie mylil?

ok, pojemnosc hali jest moze i ok 1.700, ale trybuny za koszami przewaznie sa dosyc puste, na dolnych sektorach dosc pusto... tylko na balkoniku jest ok, bo tam i zasadniczo nizle widac, i taniej, i puchacze...;)

srednia mamy pewnie lekko ponad tysiac - tysiac dwiescie... wiec naprawde nie mylil sie wiele;)

zapraszmy kaminero na koszykowke, moze wtedy sam sie przekonasz;)
Nie trzeba mnie zapraszać, gdyż chodzę - choć nie na każdy mecz. A jak jestem to zawsze drę się w młynie. :P

El Torrero

Post autor: El Torrero » pn lut 20, 2006 18:42

Tiger pisze: Ale na temat............
e-basket pisze:Polonia II wycofała się z rozgrywek

Wydział Gier i Dyscypliny PZKosz informuje, że wdniu dzisiejszym z rozgrywek 2 ligi męskiej - Grupa A - wycofała się drużyna KS Polonia II Warszawa. W związku z powyższym mecze z udziałem tej drużyny są odwołane i będą weryfikowane jako walkower dla przeciwnika.

:roll: :roll: :roll: :evil: :evil:
czyli d.. na okrągło :cry:
drużyny juz nie ma, a pomysłów brak :twisted:

ODPOWIEDZ