Bo tam przebywa w czasie meczu 60% zarządu sekcjiSprint pisze:Skąd pomysł gniazda na skrajnym balkonie? Na środkowym lepiej angażowałby wierzących a niepraktykujących

Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
Bo tam przebywa w czasie meczu 60% zarządu sekcjiSprint pisze:Skąd pomysł gniazda na skrajnym balkonie? Na środkowym lepiej angażowałby wierzących a niepraktykujących
Jak dla mnie, to tam zawsze był, jest i zapewne będzie prowadzony doping. Lata tradycji.Sprint pisze:Skąd pomysł gniazda na skrajnym balkonie? Na środkowym lepiej angażowałby wierzących a niepraktykujących
No własnie, na Polonii tradycja rzecz święta. A młyn w tamtym rogui balkonu pamiętam już z lat siedemdziesiątych XX wiekuCywil pisze:Jak dla mnie, to tam zawsze był, jest i zapewne będzie prowadzony doping. Lata tradycji.Sprint pisze:Skąd pomysł gniazda na skrajnym balkonie? Na środkowym lepiej angażowałby wierzących a niepraktykujących
Na pierwszym meczu środek śpiewał, wiem bo byłem i śpiewałem bynajmniej nie ja jeden. Na drugim meczu też, a nawet siedziała obok mnie para porozumiewająca się w języku hiszpańskim i żywo komentująca to co się dzieje na boisku. Po przerwie ich już nie widziałem bo gdy na nią wychodziliśmy na nasze miejscówki rzuciło się jak sępy towarzystwo które do tej pory stało (tak jakby ten kto idzie na przerwę miał już nie wrócić). Mi tam wszystko jedno gdzie stoję czy siedzę, ale może właśnie przegnano jakiegoś potencjalnego sponsora zajmując mu miejsca siedzące.Sprint pisze:Dobra tradycja to rzecz święta, a zła to heretyckaCóż, oby sprawy szły w tym kierunku, że środek samoistnie wypełni się kibicującymi.
Malutką? Ja, prosty magister, mówię Tobie, Profesorze zwyczajny, że nie malutkąProfesor Ciekawski pisze:coś opiszę, nie wiem czy pięknie. Ale najpierw muszę ochłonąć z emocji. Dopiero przed chwilą wróciłem do domu. W czwartej kwarcie trybuny zrobiły różnicę. Myślę, że mamy swą cząstkę malutką zasługi za zwycięstwo
Ja się na koszykówce słabo znam (tak naprawdę na K6 na kosza zacząłem chodzić dopiero w ub. sezonie), ale mam wrażenie, że ten wieczór będziemy wspominać jeszcze po wielu, wielu latach. Czytam teraz sobie relację "akcja po akcji" i ta ostatnia minuta 4. kwarty są prostu niesamowita.mt7968 pisze:Kogo dzisiaj nie było - ten nie wie co stracił i już się nie dowie. Magiczny wieczór.
No to jest nas dwóch. Właśnie mija rok od mojego pierwszego w życiu meczu kosza widzianego na żywo. Teraz widzę, jakże żałosne było moje życie do zeszłego rokudada6 pisze: Ja się na koszykówce słabo znam (tak naprawdę na K6 na kosza zacząłem chodzić dopiero w ub. sezonie)
NagrałJacek64 pisze:Czy był ktoś na tyle przytomny, że nagrał te ostatnie minuty, a właściwie sekundy? Boję się, że nikt nie miał do tego głowy... A byłoby super móc to oglądać i oglądać i oglądać... I pokazywać wszystkim polonijnym drużynom przed ich meczami jako film motywacyjny. Dziewczyny, a przede wszystkim Natalia, pokazała co to znaczy walka do końca!!! W połowie czwartej kwarty Kasia Dulnik wykonała pokerową zagrywkę zdejmując Natalię i wpuszczając dwie dziewczyny, które wcześniej w ogóle nie grały. Kilka minut na odpoczynek i ostudzenie głowy (bo przecież Natalii wczoraj przez cały mecz szło jak po grudzie) i w efekcie dwie trójeczki w niecałe pół minuty. Ta druga trójka była całkowicie szalona - w pełnym biegu, spychana przez przeciwniczki do boku, więc Natalia biegła po skosie, dwutakt, rzut chyba z 8 metrów o tablicę i JEST!!!!
a jak wpłaty na konto? będzie jakieś info?Profesor Ciekawski pisze:jeszcze krótkie sprawozdanie formalne: z cegiełek zebralismy wczoraj 280 zł. Niestety, to najgorszy jak dotychczas wynik (po pierwszym meczu sezonu zebraliśmy 510 zł). Kupującym cegiełki oczywiście bardzo dziękujemy.
ostatni komunikat o wpłatach podawałem bodajże 5 listopada. Od tego czasu pojawiły się dwie wpłaty, w sumie na około 200 zł (cytuję w tej chwili z pamięci, ale jeśli się mylę to niewiele).kozi pisze:a jak wpłaty na konto? będzie jakieś info?Profesor Ciekawski pisze:jeszcze krótkie sprawozdanie formalne: z cegiełek zebralismy wczoraj 280 zł. Niestety, to najgorszy jak dotychczas wynik (po pierwszym meczu sezonu zebraliśmy 510 zł). Kupującym cegiełki oczywiście bardzo dziękujemy.
to wrzuć gdzieś te filmiki by można było obejrzeć.Lechu579 pisze:też mam parę filmików i końcówka oczywiście też
A nie mówiłem, że będzie pięknie opisane?Profesor Ciekawski pisze:Relacja na stronie skkpolonia.pl
http://skkpolonia.pl/profesorskim-okiem ... rt-prosze/