Założyłem drugi temat o Polonii 2011, ale chyba należało - nasi juniorzy zdobyli Mistrzostwo Polski! To właściwa droga dla odbudowy wielkiej koszykówki w Polonii.
Za www.pzkosz.pl :
"Koszykarze Polonii 2011 Warszawa po bardzo emocjonującym spotkaniu zakończonym dogrywką pokonali Prokom Trefl Sopot 94:93 i zdobyli złoty medal Mistrzostw Polski Juniorów Starszych. Tym samym warszawiacy udanie zrewanżowali się sopocianom za porażkę 68:71 w turnieju półfinałowym".
Juniorzy MKS Polonia zajęli V miejsce.
Więcej: http://www.prokom.trefl.com.pl/mpj2008/
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Polonia 2011 Mistrzem Polski Juniorów!
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
-
- (P)ierwsza Drużyna
- Kontakt:
Dość obszerna informacja jest także na www.polonia2011.waw.pl i na www.radapuchaczy.net. Bardzo mam nadzieję, że z tych chłopaków będzie jeszcze dużo pożytku i radości dla polskiej koszykówki w ogóle a dla Polonijnej w szczególności. Myślę, że ten sukces odpowiada na wątpliwości wielu czy warto było tworzyć Polonię 2011.
I to jest pierwsza od dawna dobra wiadomość dla warszawskiej koszykówki. Bo ekstraklasowa Polonia wyraźnie tonie, do końca jeszcze 3 kolejki, ale tylko cud nas może uratować. A my, dość nieliczni kibice koszykarscy Polonii, zamierzamy grać do końca jak orkiestra na Titanicu.
I to jest pierwsza od dawna dobra wiadomość dla warszawskiej koszykówki. Bo ekstraklasowa Polonia wyraźnie tonie, do końca jeszcze 3 kolejki, ale tylko cud nas może uratować. A my, dość nieliczni kibice koszykarscy Polonii, zamierzamy grać do końca jak orkiestra na Titanicu.
-