Wszystkie tematy związane z sekcją koszykówki
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
-
MICHAL KSP
Zacznę żartobliwie, bo zdjęciem hali Polonia, w której grają siatkarze AZS Częstochowa.
http://www.azsczestochowa.pl/hala.php
Jednak już zupełnie poważnie:
Na Konwiktorskiej jest miejsce na nowoczesną halę dla kilku tysięcy widzów.
Ja nie przyłaczam się do "maniaków", którzy widzieli tu już pod dachem 17 tysięcy krzesełek ale za halą na 5.000 - 7000 widzów głosuję.
-
Piotr WW
- Emeriten Gang
może nowe władze miasta coś zrobią w tej kwestii
tylko ktore nowe

-
kwachu
Dla tych co nie wiedzą.
W czasach WARBUDU powstal projekt hali do koszykówki. Kiedyś mozna go było ogladać na oficjalnej stronie, ba... o ile mi wiadomo bylo nawet zezwolenie na budowę. Niestety wszystko zostalo na papierze.
Krótko mowiąc projekt jest juz dawno zrobiony trzeba tylko to cudo wybudować. Tu jednak jest jeden malutki problem - KASA. No chyba że nowe wladze miasta coś z tym tematem w przyszłym roku zrobia.
-
MICHAL KSP
kwachu pisze:Dla tych co nie wiedzą.
W czasach WARBUDU powstal projekt hali do koszykówki. Kiedyś mozna go było ogladać na oficjalnej stronie, ba... o ile mi wiadomo bylo nawet zezwolenie na budowę. Niestety wszystko zostalo na papierze.
Krótko mowiąc projekt jest juz dawno zrobiony trzeba tylko to cudo wybudować. Tu jednak jest jeden malutki problem - KASA. No chyba że nowe wladze miasta coś z tym tematem w przyszłym roku zrobia.
jak pokazał nam komisarz miasta Pan Kochalski: nawet jak są plany i pieniądze - to też może nie wystarczyć ...