Dzisiaj nasi koszykarze zmierza sie z Unia Tarnow jezeli by dzisiaj poniesli porazke w Tarnowie to niestety ich szanse na awans do play-off zmaleja prawie do zera...Nie dosc ze ten mecz jest mozna powiedziec o 4pkt w Polonii pod znakiem zapytania stoi wystep naszego najlepszego gracza Koszarka ktory jest chory i jak bedzie gral to bez treninu.
Zyczmy powodzenianaszym koszykarzom w tych trudnych chwilach
W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Unia-POLONIA 14.03
Moderatorzy: AvantGarde, Piotr WW
-
Rewelacja!
Tylko nie wiem jak oni to zrobili
Statystyki tragiczne:
- 58% z osobistych (w tym jedno pudło Koszara 5 sek. przed końcem - ciekawe, czy spudłował pierwszy czy drugi rzut - dobrze, że nie widziałem, bo bym padł na zawał).
- 25% za trzy (właściwie to tylko Koszar tutaj punktował: 4/7, bo reszta to kpina: Ricky 1/4, Sulowski 1/5 i Karwowski 0/6!!!).
- tylko 9 asyst przy 16 stratach
- tradycyjny "walczak podkoszowy" Eric 1/9 za dwa!!! Dzięki Bogu pod swoim koszem miał 13 zbiórek.
Jeżeli po dwóch beznadziejnych porażkach w ostatnich meczach, chłopaki byli w stanie wygrać, mając tak słabe statystyki, w dodatku na wyjeździe i to z drużyną, która jest na fali, to właściwie są w stanie wygrać z każdym w tej lidze.
Tym większe gratulacje dla za wczorajszą wygraną, no i oczywiście w sobotę: TYLKO ZWYCIĘSTWO, POLONIO, TYLKO ZWYCIĘSTWO
(niech się nas Prokom boi przed play-offami, a co
)
Tylko nie wiem jak oni to zrobili

Statystyki tragiczne:
- 58% z osobistych (w tym jedno pudło Koszara 5 sek. przed końcem - ciekawe, czy spudłował pierwszy czy drugi rzut - dobrze, że nie widziałem, bo bym padł na zawał).
- 25% za trzy (właściwie to tylko Koszar tutaj punktował: 4/7, bo reszta to kpina: Ricky 1/4, Sulowski 1/5 i Karwowski 0/6!!!).
- tylko 9 asyst przy 16 stratach
- tradycyjny "walczak podkoszowy" Eric 1/9 za dwa!!! Dzięki Bogu pod swoim koszem miał 13 zbiórek.
Jeżeli po dwóch beznadziejnych porażkach w ostatnich meczach, chłopaki byli w stanie wygrać, mając tak słabe statystyki, w dodatku na wyjeździe i to z drużyną, która jest na fali, to właściwie są w stanie wygrać z każdym w tej lidze.
Tym większe gratulacje dla za wczorajszą wygraną, no i oczywiście w sobotę: TYLKO ZWYCIĘSTWO, POLONIO, TYLKO ZWYCIĘSTWO