W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
NEON
Moderatorzy: Bzyczek, Piotr WW
-
NEON
Jest na budynku klubu neon z napisem POLONIA.
Czy prezes klubu, dyrektor klubu albo już nie wiem kto, są tam tylko za dnia i nie widzą, że ten napis się nie pali po zmroku?
Czy prezes klubu, dyrektor klubu albo już nie wiem kto, są tam tylko za dnia i nie widzą, że ten napis się nie pali po zmroku?
-
Neon neonem, ale warto też pomysleć o nowym oświetleniu przed budynkiem klubowym. Obecne latarnie pochodzą chyba jeszcze z lat 50-tych, bądź 60-tych i na dobrą sprawę oswietlają same klosze, a nie teren dookoła. Jak przejeżdżam po zmroku Bonifraterską obok naszego stadionu, to mogę powtórzyć za Jerzym Stuhrem - "ciemność, widzę ciemność".
-
Re: NEON
Jesienią wybierali dyrektora w Konkursie ...lew pisze:Z tego co wiem to dyrektora od piatku juz nie ma...MICHAL KSP pisze:dyrektor klubu
Re: NEON
Ale od piatku juz go nie ma...MICHAL KSP pisze:Jesienią wybierali dyrektora w Konkursie ...lew pisze:Z tego co wiem to dyrektora od piatku juz nie ma...MICHAL KSP pisze:dyrektor klubu
Poza tym nikt w KS nie wie, ze za wszelkie media placi miasto, ktore to robi z opuznieniem wiec trzeba dostawcow przypilnowac, zeby nie wylaczali cieplej wody czy pradu. Dyrektor tego nie potrafil zrobic, a prezes w wywiadzie mowi, ze miasto daje pieniadze na sport mlodziezowy i z tego trzeba uczknac na oplaty, a najgorzej, z ebasen dziala bo najwiecej to kosztuje choc jak mowie nie Polonii w tym glowa jak znalesc na to pieniadze, oni tylko usza potafic rozmawiac z dostawcami, zeby ci zrozumieli kto jest dluzny im pieniadze...
Już pare razy zabierałem się ze starszym do naprawy tego neonu, ale sprzeciw urzedników na K6 do czegokolwiek robienia jest tak obrzydliwy że nam się odechciało
Ps. Tam trzeba połączyć ze sobą pare kabelków, które zostały pocięte i po problemie.....wystarczy chcieć
Niewymaga to żadnych nakładów!!!
Żygać się chce, to samo z zegarem!!!!
Działa tylko ile mogą robić kibice w tym klubie, człowiek poświęcił swój własny czas naprawił coś co niepowinno już nigdy działać i tak wszystcy to mają w poszanowaniu....i żucają cały czas kłody pod nogi!!!
Tych ludzi z klubu trzba wysłać na kurs " jak komunikować się z drugim człowiekiem i być zrozumianym"
Pozdro Pawełek....
Ps. Tam trzeba połączyć ze sobą pare kabelków, które zostały pocięte i po problemie.....wystarczy chcieć
Niewymaga to żadnych nakładów!!!
Żygać się chce, to samo z zegarem!!!!
Działa tylko ile mogą robić kibice w tym klubie, człowiek poświęcił swój własny czas naprawił coś co niepowinno już nigdy działać i tak wszystcy to mają w poszanowaniu....i żucają cały czas kłody pod nogi!!!
Tych ludzi z klubu trzba wysłać na kurs " jak komunikować się z drugim człowiekiem i być zrozumianym"
Pozdro Pawełek....
Torped, błagam http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55407
Kwestja przyzwyczajeniafeemp pisze:Torped, błagam http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55407
nik nie jest perfekcyjny
- Parazauroloff
- (P)ierwsza Drużyna
Szkoda, że się nie pali. Jak go zrobili chyba w 2000 roku to palił się parę miesięcy i zgasł, potem zapalano go kilka razy a szkoda, bo miło było spojrzeć z okna zwłaszcza w nocy przekręcając się z boku na bok i zobaczyć ten dumny napis POLONIA. Swoja drogą pytałem parę razy w klubie, co jest i nigdy nie usłyszałem normalnej odpowiedzi tylko albo, ze jest zepsuty, albo, ze nie ma pieniędzy na prąd, lub po prostu, co najgorsze, ze nie ma sensu zapalać
-
-