W związku z wprowadzeniem certyfikatu SSL mogą wystąpić problemy z logowaniem na naszym forum. W większości przypadków zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej (cache) przeglądarki i usunięcie "ciasteczek" w domenie wielkapolonia.pl. Instrukcje dla najpopularniejszych przeglądarek można znaleźć np. na stronie: https://pomoc.poczta.onet.pl/baza-wiedz ... egladarki/.
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Dalsze informacje można znaleźć w tym temacie: viewtopic.php?f=16&t=16541&start=25#p687325
Polonia - Ślask 100:83 !!!
Moderatorzy: Bzyczek, Piotr WW
- DEADLY SIN
Polonia - Ślask 100:83 !!!
Cieszy postawa naszych snajperów!
Mecz był niesamowity!
Chcę jeszcze!
Mecz był niesamowity!
Chcę jeszcze!
Jak był by dobry to Lechisław by go zapamętał Mecz był znakomity duma mnie roznosi po takim występie i pokonaniu utytułowanego rywala, miejmy nadzieje, ze się to wszystko nie rozpieprzy po odejściu Warbudu i znajdą się ludzie, którzy zainwestują w Polonie. Ja niestety jak zwykle nie byłem na meczu za co mam do siebie ogromne pretensje, mam nadzieja, ze w końcu się zmogę z innymi ludźmi, bo miejsc do zapełnienia jest tam dużo.
- DZIADEKKSP
- DEADLY SIN
-
Mecz super a i atmosfera na trybunach niezla.
Puchacze coraz lepiej się prezentują na trubunach i jest ich coraz wiecej.
Mam pomysł - niech ta grupa przeniesie sie na druga stronę tak aby telewizja miała co pokazywać.
Domagam się dodania jakiegos artykulu na pierwsza strone www.wielkapolonia.pl :)
Puchacze coraz lepiej się prezentują na trubunach i jest ich coraz wiecej.
Mam pomysł - niech ta grupa przeniesie sie na druga stronę tak aby telewizja miała co pokazywać.
Domagam się dodania jakiegos artykulu na pierwsza strone www.wielkapolonia.pl :)
chyba pomysl z przeniesieniem puchaczy nie uda sie, bo po przeciwnej stronie jest "sektor zarezerwowany", wiec i tak siedzieliby troche z boku. A kto nie byl na meczu niech zaluje.
Nie bardzo jestem wtajemniczony, awiec jesli moglby mi ktos wyjasnic, o co chodzilo z tym dogryzaniem Radkowi Hyzemu? czyzby go ktos nie lubil?
Nie bardzo jestem wtajemniczony, awiec jesli moglby mi ktos wyjasnic, o co chodzilo z tym dogryzaniem Radkowi Hyzemu? czyzby go ktos nie lubil?
Ostatnio na antenie powiedzial "ja sympatyzuje z druzyna Polonii"DZIADEKKSP pisze:stary gruziński dowcipLechislaw pisze:Tego z wotu
Dowcip opowiedzial beznadziejny miedzy innymi
Smucił stary śmieć jak zwykle ....... "niestety Polonia zdobyła kosza" ..tego nigdy nie zapomnę Polonia - mazowszanka
A co do meczu ..no te "trójeczki" pod rząd to jak gra z innej bajki
BRAWO
Wszyscy lubimy RadkaLuke pisze:chyba pomysl z przeniesieniem puchaczy nie uda sie, bo po przeciwnej stronie jest "sektor zarezerwowany", wiec i tak siedzieliby troche z boku. A kto nie byl na meczu niech zaluje.
Kto nie byl niech zaluje!
Mi wreszcie (po dluuugiej nieobecnosci na koszu) sie udalo!
Ludzie! Jak juz taki stetryczaly piknik jak ja jedzie 25 km na Torwar i jeszcze kumpla ze soba wyciaga to starczy za komentarz!
Naprawde warto!
"Trojki" Nordgaarda wprawily mnie w euforie!
(ale trza przyznac ze Ignerski slaby nie jest...)
PS. Uklony w strone sekcji detej za dzwieki mile kibicowskim uszom
Ludzie! Jak juz taki stetryczaly piknik jak ja jedzie 25 km na Torwar i jeszcze kumpla ze soba wyciaga to starczy za komentarz!
Naprawde warto!
tomoho pisze:Kto nie byl niech zaluje!
Naprawde warto!
Rudy, Rudy rydz